Gulvafslibning Odense tilbydes på hele Fyn af dygtige gulvfolk med mange års erfaring. Ved at vægte kvalitet i udført gulvarbejde er vi et seriøst gulvfirma du kan stole på. Vi er altid klar til at håndtere din gulvopgave uanset dit trægulvs beskaffenhed. Mangler du en dygtig gulvmand og gulvsliber til opfriskning af hjemmets gamle trægulve? Så er du kommet til det helt rette sted. Vore dygtige gulvfolk står klar til at forvandlet dine trægulve til at få en flot og holdbar ny gulvoverflade.

Gulvafslibning Odense

Siden 1994 har vores gulvfirma været lokalt ejet i Odense, som i tidens løb har leveret meget gulvarbejde til mange hjem på hele Fyn. Vi beskæftiger os med alle former for gulvopgaver, herunder afslibning og afhøvling af gamle og slidte trægulve. Alle former for gulvrenovering udføres når det gælder træ og trægulve. Med udgangspunkt i Odense arbejder vi naturligvis også mest her, men vi er ikke geografisk bundet og har derfor hele Fyn som arbejdsområde. Udover gulvafslibning Odense dækker vi geografisk hele fyn, herunder Nyborg, Langeskov og Middelfart. Vi har netop udført og færdiggjort gulvopgaver i Kerteminde, Otterup og Bogense. Med udgangspunkt på Falen i Odense, tør vi derfor godt kalde os selv for lokale, idet vi kender hvert et hjørne af området samt rigtig mange trægulve.

Hvor finder jeg den lokale gulvmand Odense?

Bor du i en af forstæderne til Odense så tilbyder vi os gerne som din personlige gulvpartner. Hjallelse, Dyrup, Bellinge eller Korup er blog nogle af de steder hvor gulvarbejde udføres. Alle former for gulvrenovering er lige os, herunder gulvreparation, gulvlægning og gulvmontering. Så ligegyldig hvilken gulvopgaver du måtte have i Tommerup, Søndersø, Rynkeby eller Munkebo så er den lokale gulvmand klar til at hjælpe. Det eneste du skal gøre er, at give os et kald. Alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende.

Billig gulvafslibning priser Odense?

Tilbud på gulvslibning i Odense og omegn kan du få på vores hjemmeside. Her er der en gulvprisliste med billig priser på gulvafslibning Odense samt andre steder på Fyn, herunder Nyborg, Middelfart, Fåborg og Kerteminde. Med andre ord får du her billig gulvafslibning priser Odense samt god kvalitet og kort ventetid. Såfremt det lyder fristende, så kontakt os for en snak om muligheder for gulvbehandling. Vi har mange forskellige former for overfladebehandling på lager, herunder:

Lud
Sæbe
Voks
Bejdse
Olie
Hvid olie
Hvid lak
Hvid olie

og en række andre. Ved afslibning af trægulve fjernes ridser, skjolder, plamager, misfarvninger som måtte være kommet på gulvet. Dog kan det være svært at fjerne vandskader og brandskader fra tabte cigaretter og lignende. I tilfælde hvor en afslibning ikke kan fjerne disse, kan en kamuflering med hvidpigment være at foretrække. Kontakt os gerne for en vurdering af dine skaders omfang, det er gratis og helt uforpligtende.

Reklamer