ICBNN er en blog for gulventusiaster og gulvfanatikere. En gulvblog for gulvfolk til gulvfolk. Det har fra starten været tiltænkt at alle fagpersoner kan være med til at præge bloggens indhold på forskellig vis. Enten som et gulvpanel, hvor flere gulveksperter skriver om dit og hint, men også gæstebloggere som kan finde plads med relevante indlæg.

Gæstebloggere er velkomne

Om os hos ICBNN - alt om trægulve og gulvafslibningAlle gulvfirmaer som ønsker et indlæg er velkommen til at kontakte os under menuen ‘kontakt’ her foroven, og komme med deres ønsker. Her kan artikler også indsendes som vedhæftet fil, hvorefter admin indsætter dem på bloggen. Dette vil blive gjort hver torsdag, såfremt artiklen godkendes. Der må ikke være duplicate content og indholdes skal være relevant for bloggens læsere, hvor hovedtemaet er trægulve og behandlingen af disse. Hver blogindlæg må indeholde 1 link pr. 100 ord, dog max. 4 links ialt. Med andre ord ønskes max antal backlinks, må artiklen være på mindst 400 ord. Du er naturligvis mere end velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål til dette. SEO firmaer er også velkomne.

Blognetværk om bearbejdning af trægulve

Såfremt du har mulighed for at skrive kvalitetsindhold om bearbejdning af trægulve, så er du mere end velkommen. Gulvproduktion, gulvlægning, gulvformidling, gulvrenovering, gulvarbejde, gulvafslibning og mange andre kategorier vil være muligt. Især professionelle gulvfolk med indlæg om deres dagligdag blandt trægulve og meget andet.  Vi glæder os til at se bloggen udvikle sig og måske en dag blive Danmarks støres blog for alle gulvnørder.

Tepnhoj
ICBNN

Reklamer